Dakkapellen
Heeft u wel eens goed naar uw zolder gekeken? In feite zijn dit de duurste vierkante meters van uw woning. En heeft u zich daarbij wel eens afgevraagd hoe u deze ruimte beter zou kunnen benutten? Wij wel, een dakkapel is de uitkomst, want deze ruimtewinner levert u niet alleen veel meer bruikbare vierkante meters vloeroppervlak op, maar is ook nog de kroon op uw woning. Wij verzorgen voor u de gehele opbouw van de nieuwe dakkapel en plaatsen hierin naar uw wens een kunststof of een aluminium kozijn. Verder voorzien wij de dakkapel van kunststof dakbedekking en bekleding. De opbouw, montage en afwerking neemt gemiddeld 2 dagen in beslag, hierna kunt u volop genieten van uw nieuwe aanwinst.

Klik hier voor foto's van enkele dakkapellen
Kunststof Dakbedekking
Nieuwe tijden brengen nieuwe producten met zich mee. Een voorbeeld van een nieuw product wat een verbetering is op zijn voorganger is Kunststof dakbedekking. Kunststof dakbedekking is duurzaam en onderhoudsarm. Bovendien is het licht van kleur, waardoor het een hoge reflectiewaarde heeft. Dit heeft een positief effect op het binnenklimaat. Ten slotte wordt de dakbedekking vuur- en vlamvrij aangebracht. Tijdens de werkzaamheden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hete lucht, waardoor de kans op brand vrijwel nihil is.


Dakvensters
Wennekes Rolluiken en Kunststof Kozijnen V.O.F. levert dakvensters in verschillende afmetingen en uitvoeringen, ieder met zijn eigen kenmerken:

- Tuimelvensters. Het tuimelvenster scharniert enkel in het midden (tuimelen). Geschikt voor dakhellingen tussen de 15 en 90.

- Uitzettuimelvensters. Scharnieren zowel in het midden (tuimelen) als aan de bovenzijde (uitzetten). Geschikt voor verschillende dakhellingen.

- Balkonvenster. Met dit balkonvenster creert u uw eigen balkon onder het schuine dak.

- Vlak Dak Systeem. Het is nu ook mogelijk om in daken met een dakhelling tussen de 0 en de 15 een dakvenster te installeren.


Klik hier voor foto's van enkele dakvensters