Sectionale garagedeuren
Een sectionaal-garagedeur geleverd door Wennekes Rolluiken en Kunststof Kozijnen V.O.F. maakt uw huis en garage niet alleen veiliger, maar ook mooier en comfortabeler. De hoogwaardige kwaliteit toont zich in het detail, in de uitstraling en in het bedieningsgemak.
Dankzij de isolerende laag houdt u de kou buiten en de warmte binnen. Bovendien bieden het fluisterstille karakter, het grote bedieningsgemak en de ruimtewinst u het nodige comfort. De deur is verkrijgbaar in een ruime sortering kleuren en stijlen en wordt desgewenst op maat gemaakt.


Dankzij verschillende montagepakketten is het in vrijwel iedere denkbare garage mogelijk om een sectionale garagedeur te leveren. Bij de versie met de elektrische aandrijving opent u met de handzender de garagedeur en heeft u meteen licht door een ingebouwde lamp die automatisch aanspringt. En met al deze voordelen zal de prijs u aangenaam verrassen.


Zijwaartse sectionale garagedeuren

Gezinsvriendelijk en plaatsbesparend, zeer veelzijdig en even functioneel als ethetisch overtuigend. Zijwaartse sectionale garagedeuren van Wennekes Rolluiken en Kunststof Kozijnen V.O.F. hebben iets heel speciaals.
- Ze lopen dicht tegen de zijwand van de garage. Er gaat geen ruimte verloren voor of achter de deur en ook niet in de doorrijhoogte.
- Zelfs kinderen kunnen ze met een handbeweging opzij schuiven. Een ingebouwde loopdeur is overbodig. Kogelgelagerde looprollen zorgen voor een zeer vlotte beweging.
- Zijwaartse sectionale garagedeuren zijn geschikt voor elke garage. Of het nu om segmentbogen, ronde bogen of conventionele rechthoekvormen gaat, Wennekes Rolluiken en Kunststof Kozijnen V.O.F. biedt u aantrekkelijke en individuele oplossingen.

Klik hier voor een voorbeeld van de zijwaartse sectionale garagedeur

Garageroldeuren
In plaats van een sectionale garagedeur is het ook mogelijk om een garagedeur te leveren welke is opgebouwd uit lamellen. Deze is te leveren in alle maten. De garageroldeur zwaait niet naar buiten open en is bovendien ook verkrijgbaar met afstandbediening, en hebben een slijtarme en soepele loop. De garageroldeur is verkrijgbaar in vele kleuren. De aluminium designprofielen zijn optimaal ge´soleerd met schuim. Dit maakt een garageroldeur niet alleen een mooie maar ook een slimme oplossing voor uw garage.

Klik hier voor foto's van de garageroldeur