Kunststof kozijnen
Kunststof Kozijnen zijn de laatste jaren de vorm van een hype aan gaan nemen. Het product heeft dan ook een aantal niet mis te verstane voordelen:
- Inbraakwerend.
- Uitstekende isolatiewaarde.
- Lange levensduur.
- Milieuvriendelijk.
- Allerlei kleuren in folie met houtstructuur leverbaar.
Wennekes Rolluiken en Kunststof Kozijnen V.O.F. levert kunststof kozijnen die voldoen aan de zwaarste Duitse en Nederlandse kwaliteitsnormen. De thermische en akoestische isolatiewaarde van deze ramen is zeer hoog. Ook aan inbraakpreventie is gedacht: inbraakvertragend hang- en sluitwerk, glaslatten aan de binnenzijde en gelaagd glas behoren tot de mogelijkheden.

Klik hier voor foto's van enkele kunststof kozijnen

Kunststof deuren
Het deurenprogramma van Wennekes Rolluiken en Kunststof Kozijnen V.O.F. biedt een veelvoud aan vormen en kleuren, glassoorten en handgrepen, vullingen en techniek. Door het toepassen van diverse vormen en kleuren, alsmede door zijn stijl en design kunnen wij u de deur bieden die volledig in overeenstemming is met het karakter van uw woning.

Klik hier voor foto's van enkele kunststof deuren


Kunststof deuren met LED-verlichting

Anders dan Anders.

Lichtdesign voor uw deur.

LED–verlichting bied u een compleet nieuwe, creatieve mogelijkheid in sierpanelendesign voor uw voordeur. De lichtdiodes in de rand van het paneel doen huisdeuren stralen. De diodes worden in de rand van de ruit aangebracht, waardoor met name gedeeltelijk gematteerd glas in een beschaafd lichtschijnsel wordt gehuld. Er ontstaan interessante contrasten tussen doorzichtige en gematteerde vlakken. Maak kennis met onze nieuwste innovatie op het gebied van voordeurpanelen.

Klik hier voor een voorbeeld van een kunststof deur met LED-verlichtingSchuifpuien
Natuurlijk biedt Wennekes Rolluiken en Kunststof Kozijnen V.O.F. schuifpuien voor elke woon- of werksituatie. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren, afmetingen en typen. De kunststof schuifpuien zijn onderhoudsvrij, optimaal bestand tegen agressieve atmosfeer en eenvoudig schoon te maken. Een schuifpui biedt u simpelweg veel voordelen op te beginnen geniet u van een stijgende meerwaarde van uw woning. Uiteraard geniet u van extra licht en zon, tevens zorgt een schuifpui voor effectieve ventilatie. U beschikt over een open entree naar uw tuin, deze is ruim en voorzien van inbraakwerende voorzieningen.

Klik hier voor foto's van een kunststof schuifpui