Opbouwrolluiken
Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern, die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen bieden rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon- en hittewerend in de zomer en energiebesparend in de winter.
Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden ze insecten buiten. En doordat de lamellen verstelbaar zijn, kunnen licht en lucht naar wens worden doorgelaten. De vele bedieningsmogelijkheden en het uitgebreide kleurengamma maken het eenvoudigweg mogelijk om vrijwel iedere situatie van een rolluik te kunnen voorzien. De rolluiken zijn handbediend en elektrisch leverbaar, wanneer u kiest voor een elektrische bediening heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een afstandsbediening.
De bak is tegenwoordig in twee modellen te verkrijgen; de standaard bak is vierkant met een afgeschuinde hoek, en dan is er tegenwoordig ook de halfronde uitvoering, tevens ook te leveren met halfronde geleiders.

Klik hier voor foto's van de halfronde uitvoering

Inbouwrolluiken
Inbouwrolluiken bieden u dezelfde voordelen dan opbouwrolluiken. Het verschil is dat inbouwrolluiken in geopende toestand nagenoeg onzichtbaar zijn omdat ze in de gevel en de spouw verwerkt zijn. In gesloten toestand is alleen de mat zichtbaar. Natuurlijk is dit een heel fraai zicht. Bij eventuele nieuwbouw of verbouwing adviseren u wij graag over deze mogelijkheid.