Uitvalschermen
Zolang een vrije doorloop onder het scherm geen noodzaak is, heeft u met een uitvalscherm een sfeervolle klassieke zonwering en een uitstekende oplossing om de zon te weren. Een uitvalscherm heeft zeer goede zonwerende eigenschappen, zelfs bij een laagstaande zon. Er zijn diverse armsystemen mogelijk waardoor een uitvalscherm vrijwel overal toepasbaar is. Deze gevelzonweringen hebben een variabele uitvalhoek en doeklengte.

Knikarmschermen
Een knikarmscherm is een uitstekend zonwering-systeem voor terrassen of andere plaatsen waar een vrije doorloop gewenst is. Met een knikarmscherm creeŽrt u een stijlvolle oplossing om lekker in de schaduw te zitten en te genieten. Er zijn twee systemen verkrijgbaar: het populaire 2-buis- en het luxer 3-buissysteem. Het 3-buissysteem dankt zijn naam aan een extra buis, de draagbuis, waarop de armen zijn bevestigd. Beide genoemde uitvoeringen zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Kleuren modellen van een eenvoudige (open) uitvoering tot een gesloten cassettesysteem.

Klik hier voor foto's van een knikarmschermZon Ė en windautomaat
Een speciale zon- en windautomaat bedient uw zonwering volautomatisch, aan de hand van de actuele weersomstandigheden. Bij zon gaat het zonnescherm vanzelf uit! En bij teveel wind trekt het zich automatisch in. Ook wanneer u niet thuis bent!

Klik hier voor foto's van een zon- en windautomaat


Markiezen
De klassieke uitstraling van een markies geeft een meerwaarde aan uw woning of pand. De fraaie ronde vormen passen vanzelfsprekend uitstekend bij traditionele gebouwen, maar gaan ook goed samen met moderne bouwstijlen. Het voordeel van de markies is de uitstekende bescherming tegen van opzij invallend zonlicht. U heeft keuze uit een houten of aluminium uitvoering van het frame. Mocht u kiezen voor een geheel aluminium uitvoering dan bent u verzekerd van een onderhoudsvrij product en behoort het schilderen tot de verleden tijd. Door gebruik te maken van de beste houtsoorten, gekoppeld aan een ambachtelijke wijze van produceren ben u gegarandeerd van een verantwoorde aanschaf.

Klik hier voor foto's van een markiesScreens
Deze vlakhangende zonwering wordt neergelaten en opgehaald via zijdelings geplaatste geleiders. Het screendoek wordt vervaardigd uit glasvezels en heeft ongeŽvenaarde eigenschappen. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl warmte en zonlicht worden gereflecteerd tot 88%. Een ruime keuze in kleuren en kleurcombinaties zorgt ervoor dat een harmonisch geheel wordt gevormd met de gevels en kozijnen van uw woning of kantoorpand. Naast gewone screens zijn er ook windvaste screens. Deze bieden in elke gewenste stand een optimale windvastheid. Ze zijn voorzien van een speciaal verenpakket welke het doek onder alle weeromstandigheden perfect strak houdt. Dit is een ideale oplossing voor windgevoelige gevels, bijvoorbeeld flatgebouwen.Voor de bediening heeft u keuze uit een oogwindwerk met een draaistang, of een elektrische uitvoering d.m.v. een motor. Wenst u de bediening binnen, dan kan dit uitsluitend met een elektrische bediening.